He aha ke ala maikaʻi e hoʻomaʻemaʻe ai i nā ʻōlelo aʻoaʻo hao hao?

I ka wā kūʻai kepau ʻole, ma waho aʻe o ka puna wai, aia nā ala ʻē aʻe e hoʻomaʻemaʻe ai i nā ʻōlelo aʻoaʻo.ʻO ke ala e hoʻohana ai e pili ana i ke koʻikoʻi o ka mea haumia ma nā ʻōlelo aʻoaʻo, a me ka ʻenehana o ka mālama ʻana a me ke ʻano kūʻai.

Ma lalo o nā ʻōlelo aʻo e kōkua iā ʻoe e koho i ke ala kūpono loa e hoʻomaʻemaʻe i kāu ʻōlelo aʻoaʻo.ʻo kahi laʻana:
ʻO ka ʻōhuʻu pulu liʻiliʻi (ʻaʻole make i ka wai) kahi ala maikaʻi e hoʻomaʻemaʻe ai ma lalo o ke ʻano o nā ʻōlelo aʻoaʻo maʻemaʻe.E hoʻololi mau i ka ʻōhuʻu a hoʻohana i ka wai deionized.Akā aia ka nāwaliwali, i ka wā e hoʻohana ai i ka ʻōnaehana soldering kahiko, ma muli o ka nele o nā pane wela wikiwiki, e hāʻule ka mahana o ka piko ma hope o ka hoʻopā ʻana i ka sponge, a hoʻomaka ka mahana hana ma hope o kekahi mau kekona.ʻO kekahi hemahema ʻē aʻe, ʻo ka haʻalulu wela a me ke anuanu i ka manawa like e hōʻino i ke kapa plating.

ʻO ka pōleʻa hoʻomaʻemaʻe keleawe he pani ia o ka sponge, ʻaʻole pono e mālama nui ʻia, a ʻaʻole e hoʻohaʻahaʻa i ka wela o ka piko kūʻai.ʻO ia ka mea e kūpono ai ka pōpō hoʻomaʻemaʻe keleawe no ka hao hao me ka manaʻo wela lohi.Akā ʻo ka nāwaliwali ke koena e pili i ka pōleʻa ʻaʻohe uhi anti-tin splash a paʻi i ka PCB.Eia kekahi, ʻo ke kū i loko o ka pōpō hoʻomaʻemaʻe keleawe e pono ke kaumaha e pale aku i ka haʻalulu i ka wā e hana ai.

ʻO ka pulupulu metala kekahi ala hoʻomaʻemaʻe invasive.E hoʻohana me ka ikaika haʻahaʻa hiki ke hoʻomaʻemaʻe a hoʻomaʻemaʻe i ka mea haumia me ka ʻole o ka pōʻino nui i nā ʻaoʻao hao hao.
He ala hoʻomaʻemaʻe kemika e hoʻomaʻemaʻe i ka piko hao e hoʻopaʻa hou i ka piko hao.Inā ʻaʻole maikaʻi nā ʻano hana ʻē aʻe a pau, ʻo ka reluctant ka mea e hana ai.ʻOiaʻiʻo, ʻoi aku ka nui o ka nui o ka makemake ʻole e hōʻino i ka server i ka uhi pā o nā ʻaoʻao hao hao.
In order to make your work more easy and convenient, Zhongdi represents you an automatic iron tip cleaner ZD-182 which is newly developed. Please write to us zhongdi@zhongdi-solder.net for more info.

nūhou (7)


Ka manawa hoʻouna: Feb-25-2022